Оплата і доставка

Напишіть нам параметри Вашего авто на Viber або пошту і ми допоможемо підобрати диски, докатку або шини!

 

Як купити диски, шини, докатку чи інший товар на нашому сайті?

Нема значення живете Ви у Києві, Одесі, Херсоні, Львові, Дніпрі або в невеликому селищі. Замовити товар Ви можете у кілька кліків. Кожна позиція товару описується дуже детально,  фото прикріплюємо завжди реальні, ціну вказуємо актуальну. Також уважно читайте опис товару, там ми зазнаємо конкретні характеристки та детальну інформацію. Є дваріанти. Додавати довар у корзину, потім оформити замовлення відповідній формі, або Купити в один клік. Слідкуйте за позначкою "В наявності". Товари відсутні на складі неможливо Додати в корзину. При другому варіанті - Купити в один клік, ми з Вами зв'яжемося для уточнення даних. Відправимо по Україні зручним кур'єром.

 

Щоб замовити товар у нашому магазині Ви можете:

- оформити замовлення на сайті (натиснути Купити потім Оформити замовлення)

- Купити в один клік. Ми отримаємо Ваш номер телефону та перетелефонуємо.

- зателефонувати нам за телефонами або написати на Viber чи Telegram 0974060060 0937545252

- написати нам листа: [email protected] або скористатися формою зворотного зв'язку.

 

Як платити?

Найшвидший спосіб оплати на картку – платіж через систему Приват24 або через банківський термінал. Такі термінали найчастіше зустрічаються у супермаркетах. Процедура оплати через термінал дуже проста.

Наші карткові рахунки для оплати за товари:

4731 2196 4832 6118 

Отримувач Пилипчук Мирослав

 

4441 1144 1098 6846 

 

 

Передоплата

Якщо Ви маєте намір купити товар, ми відправимо його лише після передоплати (200-400 грн.) за диски, шини, за докатки та інший товар. Це популярна практика у серйозних фірм, які продають запчастини та габаритні товари.

Для чого потрібна передоплата? Трапляються дуже несерйозні покупці. Наприклад: відправляємо комплект дисків за 1000 км, а їх просто не забирають, банально передумали.

Передоплата - це для нас страховка для выдправника. Якщо Ви боєтеся передоплати, то у нас ряд аргументів не боятися це робити у взаємодії з нами: 1) Перегляньте маштаби нашого інтернет магазину, 2) Оцініть професійність опису товарів 3) Затефонуйте, задайте професійна запитання нашому менеджеру стосовно Вашого конкретного авто (наші спеціалісти фактично на пам'ть знають параметри дисків та докаток до 99% автомобілів), 4) Проаналізуйте рейтинг нашого сайту в Google (за запитом "б/у диски ми в ТОП-3"), 6) Також ми маємо свій акаунт Google (https://goo.gl/maps/9479HXkQcNUrs8TU8), OLX та сторінку у Facebook (https://www.facebook.com/BuKoleso), 7) Якщо перших 6 аргументів Ви не можете перевірити в силу відсутності знань у вебтехнологіях - зверніться до знайомого, який може активно купує в мережі та може відрізнити справжній ресурс від фейкового.

 

Доставка

При купівлі товару на нашому сайті ми відправимо його в будь-яку точку України в найкоротші терміни. Відправлення робимо щодня о 14:00, крім неділі. Тому дуже важливо зробити передоплату до цього часу і оформити товар для відправки. Якщо Ви зробили правильно замовлення на сайті та скинули передоплату, це значить, що Ваше замовлення поїде того ж дня. Якщо після 14:00 ми його відправимо вам наступного дня. Зазвичай доставка триває 1-3 робочі дні. Служби доставки. Ми робимо відправки такими службами доставки: Нова Пошта, Делівері. Яку службу вибрати, що було б дешевше? Дивіться нижче опис.

 

Які терміни доставки?

Нова пошта 1-3 днів, Делівері - 2-5 днів

 

Ціна доставки

Орієнтовна вартість доставки 4 дисків?

Нова пошта – 300 грн. доставка та повернення грошей 2% від суми + 20 грн. оформлення. 

Орієнтовна вартість доставки шин, докаток?

Нова Пошта 200 грн. Доставка. Повернення грошей 2% від суми + 20 грн. оформлення. 

Як Ви дізнаєтеся про відправку та час отримання товару

Після доставки товару до відділення служби доставки, Вам прийде SMS-повідомлення на вказаний в оформленні товару номер з повідомленням про це. Для отримання замовлення у Вашому місті (селищі) достатньо мати при собі оригінал паспорта та номер товарно-транспортної накладної, номер повинен повідомити менеджер нашого магазину.

Переваги доставки Новою поштою?

Нова Пошта це швидкість та надійність доставки вашого товару. Тарифи найдорожчі в порівнянні з іншими перевізниками.

Чому Делівері?

Транспортна компанія перевезення Делівері дивує своїми дешевими цінами, але має невеликий недолік. Немає накладеного платежу, зате є заборона платежу. Ми Вам надсилаємо товар та ставимо заборону (ціна 50 грн., оплачує покупець). Ви по приходу товару на Делівері у ваше місто дивіться, якщо все влаштовує оплачуєте на карту Приват банку. Ми знімаємо заборону і ви забираєте

Міст Експрес це недорогий перевізник, але він є не у всіх містах та селищах.

Реклама от партнеров