Б/у диски на зиму: металеві чи легкосплавні

Напишіть нам параметри Вашего авто на Viber або пошту і ми допоможемо підобрати диски, докатку або шини!

Б/у диски на зиму: металеві чи легкосплавні

Кожний власник авто відрізняється один від одного фінансовим положенням в суспільстві, естетичними смаками, амбіціями та багато іншим. Хтось купує дороге авто, щоб підтвердити свій високий статус, вибираючи дорогий автомобіль преміум класу. Бізнесмени обирають  повнопривідні позашляховики. Молодь надає перевагу седанам і кабріолетам з викликаючим дизайном та потужним двигуном. Сімейні люди часто купують мінівен для всієї сім’ї. Для декого комерційне авто - мікроавтобус: пасажир чи транспортер є невід’ємним помічником для заробітку на життя. Але, без сумніву, всіх цих людей об’єднує одне – любов до власного автомобіля.

Кожен хоче, щоб його автомобіль найперше був надійним на дорозі, по-друге  - виглядав стильно. Безпека починається з коліс, адже це елемент автомобіля, який найбільше піддається зовнішнім впливам зі сторони трансмісії автомобіля та постійно реагує на наші неякісні дороги. Тому на власній безпеці економити не варто.

Який би автомобіль у вас не був би: чи то ВАЗ, Chevrolet, чи  Volkswagen, BMW чи Mercedes ми, зважаючи на наш багаторічний досвід, не радимо куплятися на низьку ціну дисків. Хороші, якісні автомобільні диски не можуть продаватись за безцінь. Часто, за заниженими цінами, продають «дуже гарні» китайські диски, якість яких не витримує критики. Після першої серйозної ями на асфальті, їх прийдеться викатувати на шиномонтажі або взагалі викидати.

Виникає дилема: як підібрати диски на зиму?

Зазвичай, як правило, на зиму купують стальні диски. Але металеві диски не всі однакові. Найкраще, коли ці диски оригінальні і на них є клеймо заводу виробника. Але такі диски купити новими є проблема і коштувати вони будуть дорого. Вони йдуть з автомобілем із завода. Є достойна альтернатива – це купити б/у, але оригінальні диски у нас. Наша команда «BU-KOLESO» вам в цьому допоможе. Ми вже 8 років лідируємо в продажі оригінальних дисків в Україні. Майже всі стальні диски замовляємо із Німеччини. Такі диски від’їздять вам дуже довго і без небезпечних сюрпризів в екстремальних ситуаціях: оригінальні металеві диски дуже міцні, вони витримають велике навантаження при ударі, дуже мала ймовірність згинів та тріщин.

Легкосплавні диски на зиму

Звичайно, якщо в силу ваших естетичних переконань, вам металеві диски не підходять, навіть на зиму можна купити легкосплавні диски. І, звичайно, лідерами в цій категорії є також оригінальні диски. В нас є оригінали всіх популярних європейських автобрендів, деяких американських, корейських і японських авто. Можете переглянути список самостійно, в дужках вказується кількість представлених позицій станом на вересень 2019 року: VW (107), AUDI (81), RENAULT (76), MERCEDES (70), BMW (50), FORD (31), PEUGEOT (29), SKODA (26), MAZDA (25), PLW (25), BROCK (23), NISSAN (20), KIA (19), MITSUBISHI (19), TOYOTA (18), FIAT (16), HYUNDAI (15), CITROEN (14), SUZUKI (13), VOLVO (12), SEAT (11), ALFA ROMEO (6), CHRYSLER (6).

Нові оригінальні диски в Україні купити майже нереально. Зазвичай ціна за комплект (4 диска) буде не менше 1 тисячі умовних одиниць. Тому є великий ризик попасти на підробку: втратити свої гроші та купити неякісний товар.

Ми привозимо легкосплавні оригінальні диски із Німеччини. Чому ж німці продають такі хороші диски? Тому, що вони можуть собі це дозволити. І якщо у нас всі жигулі їздять на однакових дисках, так там всі BMW, Audi і VW між собою дуже подібні. Саме тому заможні європейці продають оригінальні диски, а купують стильні фірмові і дуже надійні диски від світових лідерів виготовлення легкосплавних дисків. В нас такі колеса також представлені на сайті: RIAL (93), GM (56), DEZENT (49), Borbet (48), ALUTEC (43), ALUETT (32), RONAL (29), RCD (26), PLW (25), BROCK (23), AUTEC (18), ANZIO (17), PLATIN (16), ENZO (15), KFZ (14), KPZ (14), RONDEL (14), AAG (12), BBS (12), DOTZ (11), RONDELL (11), COM4WHEELS (10), MEFRO (10), VAG (9), OZ (8), DBV (7), KRONPRINZ (7) ,TOMASON (7), MAK (6)

Якщо ви вибираєте якість та безпеку значить ви наші однодумці. Адже саме оригінальні або фірмові б/у диски є найкраща альтернатива по відношенню «ціна-якість» для українського автомобіліста. Ми ніколи не порадимо вам неякісних дисків. У нас немає китайських дисків. Ставимо ставку на вашу безпеку та дбаємо про свою репутацію.

Ми допоможемо підібрати диски кожному. Новачку порадимо, які диски підійдуть на авто, які диски і резину варто ставити на літо і на зиму. Професійним автомобілістам надамо поради взаємозаміни дисків, як підібрати докатку і багато, багато іншого.

Якщо ви проїжджаєте неподалік нашого міста, запрошуємо побачити асортимент наших дисків як то кажуть вживу - на власні очі та вибрати цікавий варіант для себе. За роки багаторічної праці у нас сформувався цілий комплекс послуг, пов’язаних з реалізацією та заміною металевих та легкосплавних дисків: у нас на місці повноцінний шиномонтаж, де можна відразу перевзути та збалансувати диски, є великий вибір нових і б/у кріпильних елементів – гайок та болтів, можливо також підібрати центрувальні кільця та наклейки.

Додаккові послуги: заміна скла, ремонт сколів та тріщин лобового скла; також ми надаємо послугу піскоструйного очищення.

Вибрати і купити диски та скористатися іншими нашими помлугами можливо у Володимирі-Волинському за адресою: вул. Глушкова, 60, кооператив «Північ». Для детальнішої консультації телефонуйте.

Реклама от партнеров